Prefab betonkelders

Of het nu gaat om nieuwbouw of aanbouw, steeds is van groot belang om de schaarse beschikbare ruimte optimaal te benutten.
Dan is het inpassen van een prefab kelder een prima optie om dit te realiseren, in de grond is immers ruimte genoeg! Hiermee creëer je een extra verdieping!

Ten Have Beton is al ruim 32 jaar een betrouwbare partner op dit gebied.

Productie

In onze productiehal in Heeten worden de kelders in stalen mallen geproduceerd. Dit garandeert een waterdichte kelder met vlakke gladde wanden.
De prefab betonkelders kunnen worden uitgevoerd in zowel standaard als verzwaarde uitvoering. (125/160mm afhankelijk van de boven belasting). Verder is levering met of zonder dek mogelijk.

Levering

Belangrijk pluspunt van prefab betonkelders is de korte levertijd, sommige types zijn uit voorraad leverbaar. Gezien de toenemende bouwdruk is dit een belangrijke factor. Dit ook in samenhang met de snelle plaatsing, vaak binnen 1 uur!

Bijzonder actueel is de opslag van batterijen voor zonne-energie.
Naast het ruimte besparend effect van ondergrondse opslag, is het zéér brandveilig!
Aantrekkelijk voor zowel particulier en zakelijke projecten.

Meer over de extra ruimte? Neem contact op

Energiezuinigheid en Isolatie

Beton staat bekend om zijn thermische massa. Dit betekent dat het warmte kan opslaan en langzaam vrijgeven. Hierdoor blijft de temperatuur in uw huis stabiel blijft. Dit kan leiden tot lagere energiekosten, aangezien uw verwarmings- en koelsystemen minder hoeven te werken om een comfortabel binnenklimaat te behouden. Bovendien kunnen betonnen kelders eenvoudig worden geïsoleerd, waardoor de energie-efficiëntie verder wordt verbeterd.

Benieuwd naar de isolatiewaarde? Neem contact op.

Conclusie: Investeer in een betonnen kelder voor langdurige voordelen

De voordelen van een betonnen kelder reiken dan alleen extra ruimte. Van duurzaamheid en bescherming tegen vocht tot energiezuinigheid en ruimtebenutting.

Fabriekskwaliteit

Snelle levering en plaatsing

gunstige prijs/kwaliteitverhouding

Kortom, redenen genoeg om te kiezen voor een
prefab kelder van ten Have Beton!

Neem contact met ons op

Wilt u door ons teruggebeld worden?

Soms kan het fijn zijn om even op een afgesproken moment gebeld te worden over uw vraag. Ten Have beton heeft service hoog in het vaandel.

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u bellen. Net zo makkelijjk.

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Vraag