Prefab Oplossingen van Ten Have Beton

Als aannemer, ontwikkelaar of architect kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment aan betonproducten, prefab kelders, wijnkelders, prefab zwembadbouw, funderingen.

Prefab Kelders: Efficiënte Oplossingen voor Extra Ruimte

Als aannemer weet u hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te kunnen bouwen. Een prefab kelder biedt een uitstekende manier om extra vierkante meters toe te voegen aan een woning, schuur of bedrijfspand. Met een prefab kelder creëert u eenvoudig een extra verdieping.

Prefab Wijnkelders: Voeg Waarde Toe aan Elk Project

Droomt uw klant van een eigen wijnkelder? Ten Have Beton kan deze droom werkelijkheid maken met onze op maat gemaakte wijnkelders. Onze wijnkelders zijn ontworpen om optimale opslagomstandigheden te bieden, met perfecte isolatie en vochtregulatie. Voeg extra waarde toe aan uw projecten met onze hoogwaardige wijnkelders.

Prefab Zwembadbouw

Bij Ten Have Beton bieden we ook prefab zwembadbouw aan. Of uw klant nu een klein zwembad voor de achtertuin wil, of juist iets groter, onze prefab oplossingen zorgen voor een snelle en efficiënte installatie. Onze prefab zwembaden zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en kunnen volledig op maat worden gemaakt om aan de specifieke wensen van uw klanten te voldoen

Bespaar kosten

Snelle Installatie bespaar bouwkosten: Onze prefab producten zijn snel en efficiënt te installeren, wat bouwkosten bespaart! Natuurlijk kunt u bij ons terecht gedurende het productie en plaatsingsproces voor advies en expertise.

  • Hoogwaardige Kwaliteit: Gemaakt van duurzaam beton voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
  • Flexibiliteit in Ontwerp: Standaardafmetingen en maatwerkopties beschikbaar om aan de specifieke wensen van uw klanten te voldoen.

 

Bekijk meer

Snelle plaatsing

Een belangrijk argument voor aanschaf van een prefab kelder is het korte tijdsbestek waarin deze kan worden geplaatst. Dit kan vaak binnen een uur, waarna direct verder kan worden gebouwd. Bijkomend voordeel is de tijdsbesparing (dus kosten) van de bronbemaling. Belangrijke voorwaarde voor plaatsing is dat het grondwerk vlak is uitgevoerd en de plek goed bereikbaar is voor hijskraan en trailer. Regelmatig hebben wij (van de meest gangbare types) kelders uit voorraad leverbaar.

Simpel in contact

Neem Contact met Ons Op

Bij Ten Have Beton uit Raalte Heeten Gemeente Raalte? staan wij klaar om u te ondersteunen bij al uw bouwprojecten. Of het nu gaat om betonringen, prefab kelders, wijnkelders of prefab zwembadbouw, wij bieden de perfecte oplossing voor elk project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Samen realiseren we uw bouwplannen met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kortom, redenen genoeg om te kiezen voor een
prefab kelder van ten Have Beton!

Neem contact met ons op